Welkom op de website van Mirjam en Marcel

Via deze website kun je een indruk krijgen wat we zoal doen in onze vakanties en wat een van onze favoriete bestemmingen is Oosterijk, een geweldig land met ongekende mogelijkheden voor trekking, klimmen, skieen en nog veel meer. maar ook landen als Noorwegen,Zweden, Frankrijk en nog "veel" meer. Have fun.

Onder de aandacht

Boven aan deze pagina kun zijn de keuze mogelijkheden in "tabs" weergegeven. Wat we zeker onder de aandacht willen brengen is de website van Blaise en Jeannette zijn helpen de locale bevolking door het geven van trainingen. Neem een een kijkje en denk er eens over na....ondersteuning is hard nodig in het armste land van Afrika.

Vrije tijd

zoals al duidelijk is mogen wij er graag op uittrekken in onze vrijetijd. Daarnaast vindt Marcel het leuk om sites als deze bouwen in zijn vrijetijd. Zie hier het resultaat. Als we de kans hebben om de bergen in te trekken dan doen we dat bij voorkeur in een huttentocht op grotere hoogten. Het wandelen over een gletsjer is onbeschrijfelijk kijk eens in onze fotoboeken om een indruk te krijgen